Pear Tree Close

The owners of this typical 1970s house loved their home but were struggling for space following a new addition to the family. In collaboration with CraveID Interior Designers, huisdesign ltd re-planned the fragmented ground floor to create a more contemporary and practical open-plan living space. In addition to updating the house for the family's new chapter, the new plans also included a link through to the previously unused garage. This gave the family extra living space.

huisdesign ltd also changed the first floor layout to unlock hidden space by relocating the master bedroom to the rear of the house. This allowed us to provide en-suite bathrooms in all bedrooms without sacrificing precious bedroom space.

© 2023 by huisdesign ltd, Studio N Baltic Creative Campus,

49 Jamaica Street, Liverpool, L1 0AH

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon