Henley Road 

This professional couple loved the location of their house but the property's small bedroom sizes meant their family of 5 were outgrowing the space. huisdesign ltd's solution was to build up, adding a storey onto the pre-existing side extension to maximize space while preserving the garden. We also designed a frameless glass link between the house and the utility room, which added a contemporary touch while making the most of the site's natural light. Finally, we created an upstairs oasis by designing a new master bedroom suite including dressing room & en-suite bathroom - perfect for a little quiet time.

contemporary house extension with structural glass link and bifolding doors
contemporary house extension with structural glass link and bifolding doors
contemporary house extension with structural glass link and bifolding doors
contemporary house extension with structural glass link and bifolding doors
contemporary house extension with structural glass link and bifolding doors