© 2023 by huisdesign ltd, Studio N Baltic Creative Campus,

49 Jamaica Street, Liverpool, L1 0AH

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Green Lane 

huisdesign ltd's first commission saw the company working with a young sports-living family looking to increase their living space on the ground floor. The family were also keen to separate work and play by adding living space away from their home office. 

huisdesign ltd's final option embraced open-plan living and relocated the kitchen to provide a clear connection between living space and the garden. Also included was a much-needed boot room with shower facilities and rear access for cleanup after muddy sports matches. Our client loved the practicality and modernity of this design, and we still consider our triple sliding doors to be a triumph!